Min vej

Min spirituelle opvågning startede tidligt, allerede i 11 års alderen med at observere og studere menneskelig adfærd. Jeg voksede op med mønsteret, at psykopati var kærlighed, så at give rigtig meget af mig selv uden at få andet end kritik, bebrejdelser og selvmedlidenhed igen var vante toner i livet. Når man er blevet præget med, hvad kærlighed er og hvordan den lyder, smager og lugter, så er vi sådan indrettet, at vi går ud og søger det der ligner, selvom vi dybt indeni godt ved, at det er forkert. Jeg er i mine ungdomsår præget til, at jeg skal være dygtig i skolen, sød pige, få en uddannelse, gøre karriere, blive gift og få børn og det er opskriften på at blive lykkelig.

Jeg havde ikke lært at sige fra, at stole på min intuition, lært at andres følelser som jeg mærkede så tydeligt, at dette var ikke mit. Min base var ikke solid til at stå imod andres energier og meninger. Jeg blev dynget til med forskellige energier som satte sig i mit energisystem og gjorde mig endnu mere i tvivl og ked af det. Jeg manglede kærligheden - en kærlighed der var ægte og ærlig i sit udtryk. Den kærlighed små børn og dyr kan udtrykke på en rolig og afslappet måde. Jeg begyndte at blive syg og der startede interessen for kost, sundhed og udrensning på det fysiske plan. Jeg kurerede mig selv for psoriasis på den måde. Desværre manglede der stadig noget i mit liv, så jeg begyndte at meditere og dyrke yoga og fandt en glæde og energi indeni som ikke var tilgængelig, når jeg kun løb efter eksterne aktiviteter. Min vej kom omkring Osho, hvor jeg tog min terapeutuddannelse, som åbnede op for alle de følelser der var låst fast i kroppen. Ved hjælp af aktive meditationer og healing fik jeg forløst alle de gamle traumer der lå gemt i min krop.

I nogle år var der styr på mit liv og troen på lykken begyndte at rodfæste sig. Pludselig begyndte kollegaer, familie og venner at dø. Pludselige og voldsomme dødsfald. Jeg blev igen kastet ud i fortvivelse og ingenting gav mening i mit liv. Det ledte min vej omkring numerologi som er de energier og vibrationer vi sender ud via vores navne og grundvibration. Den vibration siger noget om hvilke oplevelser og læringer vi skal have i livet. Min grundvibration er 3, så er et legende barn der tidligt skulle blive voksen. Jeg bar nogle navne der betød tab og blive snydt og andre nederlag i livet. Jeg skiftede mit navn og energien er nu lettere og problemer bliver hurtigere løst. Alt er energi og vi har mulighed for at påvirke energien. Jeg guider, coacher og puffer dig kærligt, men bestemt i retning af dit ypperste potentiale, den reneste energi og din selvforståelse og bevidsthed bliver højnet væsentligt.