Personer med fødselsdag d. 7, 16, og 25

Temperament

Du har en virkelig stærkt udpræget jeg-følelse og kan ind imellem optræde ret egoistisk. Du er eventyrlysten og kampglad, men forsøger alligevel altid, at sikre dig over for fremtiden. Din præsentation og formåen ligger langt over gennemsnittet, og du griber energisk de opgaver, du får. Du holder dig ikke tilbage fra at tage ansvar og tager villigt tunge byrder på dig for, at komme frem og få øget indflydelse. Ja, på en måde stiller du dig altid i relation til andre. 

Kærlighedsliv

Også i kærlighed vil du spille første violin. Du har et stort behov for omveksling, men din partner mærker sjældent de “sidespring”, du tager. I det hele taget er du ret tilbageholdende og egensindet, men i seksuallivet sprudler du af spændende idéer og indfald. Du er på én gang intensiv, spirituel og romantisk. At have det kedeligt ved du dårligt nok hvad er. 

Arbejde

Du har et påfaldende kreativt talent. 7 er de fremgangsrige kunstneres tal, ligesom også charmørernes og eventyrernes. Her finder vi også mange dygtige forretningsfolk, lærde og opfindere. Du behøver anerkendelse og værdsættelse - det er lige så vigtigt for dig som det daglige brød. Får du bare dette, er du parat til at bestige de højeste tinder! Du forstår at se farver og nuancer i tilværelsen og omsætte disse indtryk til andres glæde.

Esoterisk betydning

Heptaden eller 7 betyder overflod. Det forener stoffets 4 grænser: punkt, linie, overflade og fast stof - med de 3 intervaller: længde, bredde og dybde. Det er også forbundet med de forskellige perioder i menneskets udvikling. Med andre ord siges livet at have 7 aldre eller stadier. Kroppen har 7 iøjenfaldende punkter: hoved, bryst, mave, 2 ben og 2 arme.