Personer med fødselsdag d. 8, 17, og 26.

Temperament

Du er et tappert og modigt menneske, men du er sjældent beredt til at indgå nogle kompromiser. Du holder benhårdt fast på din mening og forsvarer den til sidste blodsdråbe. Under størstedelen af dit liv, i det mindste frem til 60-års alderen, er du materielt indstillet, men før eller siden trækker du dig pludselig tilbage og besinder de indre verdener. Du har kapacitet til at blive noget stort! Ja, du er tilstrækkelig klog til at se tilværelsens begge sider, men din arrogance kan ind imellem stikke en kæp i hjulet for din fremgang.

Kærlighedsliv

I kærlighed er du ret indesluttet og har svært ved at vise, hvad du tænker og føler, så din partner har det nok ikke altid så let med dig. Du er også overfølsom og bliver let såret ved den mindste ting, som ikke lige er præcis efter dit hoved. Desuden vil du sjældent give dig og ofre dig. Du er dog meget tillidsfuld. Skænker din partner dig troskab, får han/hun et trygt liv. 

Arbejde

I arbejde er du noget af en excentrisk individualist. Du lytter sjældent til andres råd og formaninger uden først - med al kraft - at gennemføre dine egne hensigter. Vist leder denne fremgangsmåde ofte til stor fremgang, men det skaber samtidig konflikter med kolleger og overordnede. Som chef er du vel ikke direkte elsket, men man viser dig altid respekt. Dette har du lidt svært ved at forstå - du vil jo egentlig gøre det så godt.

Esoterisk betydning

Ogdoaden eller 8 er et mystisk symbol for genskabelse - 888 er det særlige tal for Jesus Kristus om “Han, der er genopstandelsen og livet”, og Jesus er det modsatte af 666, dyrets tal. Ogdoaden er også symbolet på retfærdighed, fordi den består af ens lige tal og ved deling giver lige tal.