Personer med fødselsdag d. 4, 13 og 22

Temperament

I grunden er du rigtig grublende og tænkende. Du har en tendens til at tygge på samme sag gang på gang. Den forståelse har sine fordele. Det gør dig utrolig udholdende, når du stræber efter et bestemt mål. Du har en ædel karakter, men alt for ofte føler du dig urolig og splittet. Desuden er det så som så med den selvtillid, men som heldet er, mærker dine omgivelser ingenting til dette. Du bliver i stedet betragtet som en rigtig dybsindig filosof.   

Kærlighedsliv

Du er en fantastisk elsker/elskerinde! Din fantasi finder mange veje til at gøre kærlighedslivet rigt og spændende. Desuden er du meget intens og lidenskabelig. Desværre har du en udpræget kritisk sans og den kan din elsker have lidt svært ved at komme til rette med. I dit valg af partner er du uhørt kræsen og kræver absolut troskab. Selv lader du dig dog mere end én gang lokke ind i forkerte retninger.

Arbejde

Prestige betyder en hel del for dig, og du stræber hele tiden opad på den sociale rangstige. Beskedenhed er næsten et helt fremmed begreb i din verden. Undertiden træffes du dog af uheld, akkurat lige inden du når at krydse målstregen. Efter en hård kamp vender du tilbage - du er ikke den, der giver op i første omgang! Din filosofiske sans og dine verdens-forbedrings-idéer hjælper dig på din vej. Du skulle have alle forudsætninger for, at lykken opnås inden for det tekniske område og inden for alt, som berører de nye videnskaber. 

Esoterisk betydning

Tetraden eller 4 = naturens kilde. Symbolet for naturens bestandighed eller stabilitet. Den repræsenterer også de 4 grundelementer: luft, jord, ild, og vand. De 4 kardinaldyder: visdom, mådehold, mod og retfærdighed.