Personer med fødselsdag d. 3, 12, 21 og 30

Temperament

Du hører til de fremgangsrige i livet, selv om det måske går op og ned som på en bjerg-/dalbane. Du har et glad sindelag, smiler gerne og smitter andre med din livsglæde. I grunden er dit væsen en vipstjært, og du er ærlig og oprigtig, men trods det, er du ikke altid helt pålidelig. Når det gælder om at holde tiden, er du f.eks. ikke særlig punktlig. Du kender næsten dit hjem overalt og tager for det meste livet med et hælspark. Ligegyldighed og højsindethed skaber dog en meget stærk æresfølelse.

Kærlighedsliv

Du har store chancer hos det modsatte køn, er stormfuld og derfor let troløs. Dit dominerende væsen og dit følelsesmæssige hovmod gør, at du mister mange fine muligheder. Du har svært ved at tage en afgørende beslutning - ingen synes at være gode nok. Til sidst finder du dog det beundringsværdige væsen, som skænker dig den status og glæde, du sådan længes efter.

Arbejde

Usædvanlig mange millionærer og prominente personer har tallet 3 som skæbnetal. Du har faktisk også udsigter til en dag at træde ind i den skare - dvs. hvis du ikke allerede har gjort det! Hvor som helst kommer du let i de “rette kredse”. du får organisatoriske opgaver og spekulationer i samklang med ekspansion, som også spiller en rolle. For dig ligger fremgang bestandigt på lur og dette uden alt for store anstrengelser. Din planet Jupiter kaldes jo den store lykkebringer, og selv om du nu og da sidder i mudderet, plejer situationen altid at blive vendt til din fordel. 

Esoterisk betydning

Triaden eller 3 er det første ulige tal og derfor det første fuldkomne tal. Enheds- eller ligevægtspunktet for de modsætninger, som duaden (2) repræsenterer. Nøglen til lovene for materiel skabelse som udtrykt i naturvidenskaberne. (Symbolet for Rosaecrucianernes “Trigonens Lov”).