Numerologi

Numerologi er ideen om, at universet er et system, og når det er brudt ned, er vi tilbage med de grundlæggende elementer, som er tal. Disse tal kan så bruges til at hjælpe os til bedre at forstå verden og os selv som enkeltpersoner.

Hvor numerologi kom fra, er noget af et mysterium, ligesom mange gamle filosofier. Egypten og Babylon er hvor de tidligste skriftlige tegn af numerologi er fundet.

Andre tegn på numerologiens historie viser, at det blev brugt tusindvis af år siden i Rom, Kina, Grækenland og Japan.

Moderne numerologi krediteres normalt til Pythagoras, som var en græsk filosof. Selv om det ikke er kendt, om han opfandt numerologi, havde han nogle teorier bagved, som tog tal til et helt andet niveau. 

Pythagoras var en filosof, der blev født i Grækenland omkring 569 f.kr.. Historikere ved ikke meget om Pythagoras, da kun lidt af hans oprindelige arbejde overlever, og de fleste af de mennesker der skrev om ham gjorde det hundreder af år efter hans død. Faktisk mener nogle historikere, at de opdagelser, der normalt tilskrives Pythagoras, virkelig kom fra flere af hans tilhængere.

Pythagoras og hans tilhængere, kendt som Pythagoreans, studerede matematik, musik og filosofi. Mange lærebøger krediterer den pythagoranske skole med flere vigtige opdagelser, herunder:

Den pythagoriske sætning, som siger, at i en rigtig trekant er kvadratet af hypotenusens længde lig med summen af ​​de to sideres kvadrater (a2 + b2 = c2)

Derudover troede Pythagoras og hans tilhængere på mystiske egenskaber og at "alt er tal." Hvilket betyder, at man kan måle alt i verden og beskrive det i antal og proportioner, det har haft stor indflydelse på videnskab og matematik, at alt i verden er lavet af tal og kan reduceres til en numerisk værdi og det er disse principper, der arbejdes efter indenfor numerologien.