Personer med fødselsdag d. 6, 15 og 24

Temperament

Du er et harmonisk menneske, som altid er klar til at vise din storsind over for andre. Smålighed er dig helt fremmed. Du er også meget venskabelig og har en helt speciel udstråling. Er du bare tilstrækkelig bevidst om energien bag dine medfødte gaver, kan du komme længere end de fleste. Ja, man rækker dig bogstaveligt en hånd! Din omsorg for andre er næsten rørende. Du interesserer dig virkelig for andres problemer og er straks klar til at hjælpe i både ord og handling.

Kærlighedsliv

Allerede i dine unge år vækkes din interesse for det seksuelle. Du er åben og fordomsfri for alle erotikkens glæder. Kvinden udvikler sig i den modne alder til den moderlige type, og manden bliver med tiden meget beroligende og huslig. Hvem havde troet det om den tidligere eventyrer? For begges vedkommende drejer det sig nu mest om hjem og familie.

Arbejde

Du ville være en udmærket dommer, læge, sygeplejerske eller andet inden for den sociale omsorg. Du anvender i ethvert tilfælde din kraft og energi der, hvor det er nødvendigt og når du mener, at du bør stille op. Dette gør dig forståeligt nok meget efterspurgt! Trods dette bør du ind imellem tage vare på dig selv og beskæftige dig med dine egne tanker. Du regenererer din fysiske og psykiske styrke bedst under lange vandringer i skov og på marker. I det hele taget spiller den rene, ufordærvede natur en stor rolle i din tilværelse. Mange finder til og med her grundpiller for et arbejde. 

Esoterisk betydning

Hexaden eller 6 kaldes “delenes fuldkommenhed”. Ganget med sig selv vil enheden altid ses i resultatet, f.eks. i 

6 x 36 = 126 osv. Man mener, at dette reflekteres i, at Jorden blev skabt på 6 dage. Mennesket menes skabt den 6. dag. Jesus døde på korset den 6. dag i ugen. 6 repræsenterer hexagrammet eller den dobbelte trigon med én spids opad, den anden nedad, idet kombinationen er et symbol på de åndelige og materielle kræfter i kosmos - forenet i harmoni.