Personer med fødselsdag d. 9, 18, og 27

Temperament

Du havde muligvis ikke nogen let barndom, men denne havde trods alt det positive med sig, at du blev så fantastisk sej og udholdende. Måske bunder heri også din store længsel efter selvstændighed og uafhængighed. Du er egensindet og fuld af selvtillid. At møde og overvinde besværligheder ansporer dig til enorme 

kraftanstrengelser, og efter et evt. nederlag er du altid parat til at ændre kurs og tage fat på ny. Dit motto kunne være: det som ikke skader mig, gør mig stærk!

Kærlighedsliv

Du vil gerne være dominerende og toneangivende i dit kærlighedsforhold. Dette begynder allerede i ungdommen og forsætter senere i ægteskabet. Egentlig tåler du ingen opposition, men du har lært dig beherskelsens svære kunst. Du er måske ikke den mest trofaste mand/kvinde, men du er altid parat til at kæmpe og stå sammen med din partner. 

Arbejde

Som ansat og underordnet føler du dig ofte mindre lykkelig. Du har jo rigeligt med gå-på-mod og høje mål. Her finder vi mange officerer, politibetjente etc. Du kæmper for lov og ret, og desuden har du altid en urokkelig, åndelig og spirituel målsætning. Som leder eller chef for en vis kreds er du efterspurgt. Du formår at aktivere og give entusiasme til kolleger og underordnede. De føler intuitivt, at du kæmper for dem og vil deres bedste.

Esoterisk betydning

Enneaden eller 9 siges at være ligesom horisonten, for alle andre tal begrænses af det. Det kaldes også fuldkomment, fordi det kommer af triaden (3), der også kaldes fuldkommen. 9 blev ofte regnet for et symbol på stoffets uforgængelighed, fordi det ganget med et hvilket som helst tal, genskaber sig selv, f.eks. 9 x 5 = 45, 4 + 5 = 9.