Cellehealing

Hvad er Cellehealing 

Cellehealing er en læring der skal mærkes, føles og udvikles over tid gennem rene tanker, rent hjerte og kærlighed. Dette er dyb og livgivende viden, der ikke udelukkende kan forstås med hjernen. Dette skal ikke akkumuleres som viden, men derimod mærkes og intuitionen skal udvikles til en sensitiv sensor der er stærk i kærlighed, sandhed og frihed. Kærlighed er af mange opfattet som en svaghed, men ægte kærlighed er visdom og intelligens, som ikke kan manipuleres. 

Det er tid til en ny verden, hvor indviklede teorier er overflødige. Cellehealing er et simpelt og let tilgængeligt værktøj. Cellehealing er så kraftfuld og direkte til roden af fysiske og psykiske sygdomme. Tempoet for healing og udvikling, vil derfor blive kraftigt forøget i samspil med denne metode.

Cellehealing handler ikke kun om healing af kroppen, men ligeledes om at ændre menneskets måde at se på verden og fremelske et rent hjerte, hvis alle har et rent hjerte vil jorden blive til det paradis det har potentiale til at blive.